Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δεσμεύουν την περιουσία του Π. Ψωμιάδη

Προσημειώσεις υποθήκης σε ακίνητα – «φιλέτα» του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη...
μελών της οικογένειάς του και εταιρειών του, μέχρι του ποσού των 17 εκατ. ευρώ, «πέτυχαν» 147 ομολογιούχοι της «ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ».

Οι ομολογιούχοι κατόπιν σχετικής προσφυγής τους δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο της Αθήνας (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), ενώ στις 26 Ιουνίου πρόκειται να συζητηθεί αντίστοιχη προσφυγή άλλων 90 ομολογιούχων καθώς και των πρώτων 63 των οποίων η σχετική αίτηση είχε απορριφθεί.

Τα ακίνητα – «φιλέτο»

Τα ακίνητα της οικογένειας Π. Ψωμιάδη ο οποίος είναι προφυλακισμένους στον Κορυδαλλό από τον περασμένο Δεκέμβριο παρευρίσκονται σε: Κηφισιά, Λεωφόρο Βας. Σοφίας, Μύκονο, Πεντέλη, Σύνταγμα, Λεωφόρο Συγγρού και Θεσσαλονίκη. Η συνολική αξία των ακινήτων αποτιμάται στα 30 εκατ. ευρώ. Όπως διαφαίνεται από τον δικηγόρο των ομολογιούχων η απόφαση αυτή του δικαστηρίου δίνει έναυσμα για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων των «εξαπατηθέντων» επενδυτών.

Να υπενθυμιστεί ότι πριν από λίγες μέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας πρότεινε την παραπομπή του Π. Ψωμιάδη, της συζύγου του Μαρίας και της κόρης του Όλγας ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων ώστε να δικαστούν για τα κακουργήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

newscode.gr

Πηγή: 24wro.blogspot.com

Related posts:
· Tinted rear windows on my ford fiesta?
· Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 7/6/2011
· Just because God’s path isn’t always understandable, doesn’t mean it’s not the right path.
· Sometimes, its not only the bad memories that’s making you sad. But also the best ones which,
· Ανοίγει το παιχνίδι για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο του Ιονίου και της Κρήτης
· Περαιτέρω αύξηση της ανεργίας στο 16,2% το Μάρτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου