Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Γιατρός έκλεβε τους ασθενείς του


Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει η αστυνομία στο Ηράκλειο, έπειτα από καταγγελίες ότι 51χρονος γιατρός έκλεβε τα χρήματα ασθενών, την ώρα που τους εξέταζε στο ιδιωτικό του ιατρείο.
Εναντίον του γιατρού υπέβαλαν μήνυση τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Όπως διαφαίνεται από τις καταγγελίες των θυμάτων και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, ο γιατρός εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες εξέτασης στο ιατρείο του, αφαιρούσε από τις προσωπικές τους τσάντες διάφορα χρηματικά ποσά.
Συγκεκριμένα, 50χρονος καταγγέλλει ότι ενώ βρισκόταν υπό ιατρική εξέταση και νοσηλεία στο ιατρείο του γιατρού, αυτός κατάφερε με άγνωστο τρόπο να αφαιρέσει από την τσάντα του χρηματικό ποσό 470 ευρώ, από το συνολικό ποσό των 800 ευρώ που υπήρχε μέσα σ' αυτή.
Υπό τις ίδιες συνθήκες, σημειώνεται ότι έπεσαν θύματα και δύο γυναίκες, μία 61χρονη και μία 54χρονη, οι οποίες καταγγέλλουν ότι ο γιατρός αφαίρεσε από την τσάντα τους 1600 και 100 ευρώ, αντίστοιχα.
Ο 51χρόνος γιατρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία που θα κατατεθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
 
Πηγή: news247.gr

Related posts:
· Το σπίτι με τα ντοκουμέντα
· Ερωτικά πους απς στην παραλία
· Passage its ten led hearted removal cordial
· Εξώδικο κατά του Μνημονίου σε βουλευτές από 1380 κατοίκους του
· Σταματούν οι λογαριασμοί «έναντι» της ΔΕΗ
· Tα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο σε όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου