Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Πυρκάγιες το Σάββατο σε Παπάγου, Κερατέα και Σέιχ Σου

Ισχυρές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το Σάββατο σε Αττική και Θεσσαλονίκη: Τα σημαντικότερα μέτωπα ήταν στην περιοχή Παπάγου κοντά στην Κατεχάκη, και στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, με την τελευταία να τίθεται υπό έλεγχο το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, φωτιά που είχε εκδηλωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου σε χόρτα και χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού Ζησιμοπούλου, στην περιοχή Παπάγου, κοντά στη συμβολή της Κατεχάκη και της Αττικής οδού, τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 45 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Υπό έλεγχο τέθηκε επίσης το απόγευμα φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Σακκά στην Κερατέα. Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο αεροπλάνα.

Παράλληλα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το βράδυ πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της Νεάπολης, κοντά στο Σέιχ Σου.

Στην εκτεταμμένη επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 90 πυροσβέστες με είκοσι οχήματα, αρκετούς εθελοντές, δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά είχε κατευθυνθεί στο Ρετζίκι, αλλά την επιχείρηση κατάσβεσης διευκόλυνε η απουσία ισχυρών ανέμων στην περιοχή.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Σκινιάς κοντά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. Οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να πλησιάσουν το σημείο της φωτιάς γιατί είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση ξέσπασε και στην περιοχή Κατταβιά της Ρόδου.

in.gr

Related posts:
· Microsoft Surface
- Microsoft Surface

Εναλλακτικές θεραπείες
- Wordpress hosting
- Samsung Galaxy S III user manual
- Hydrogen Generators
- Ηλεκτρολογία
- Web Hosting
- Firefox 11
- iPad 3
iQTalk
- Xperia P
-BMI Calculator
- Calories

Sony Xperia X8 user manual Greek - Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά

Άθληση εναντίον του άγχους
Let's Play Mega Mario World - Episode 2 (Mario Hack)
empty
Some dreams are not made to come true, for us to realize that some things are not meant to be ours.
Archos 101 G9 Turbo Version
Nokia 700
A surfer eaten by a shark in Australia· Q is back: Ben Whishaw to play gadget-loving impression in new Bond film, ‘Skyfall’
· (Ξένη Δημοσίευση) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΓΑΔΑ - ΔΤ ΓΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
· MSI GT70 0NE-255FR
· Το ενδιαφέρον της για «απευθείας διάλογο» με την Ελλάδα επαληθεύει η ΠΓΔΜ
· Κομισιόν: Αντιδράσες για τα «πιο πράσινα» αυτοκίνητα
· Νέα εφαρμογή smartphone που ενημερώνει για κυκλοφοριακά συμβάντα
· Kingston DataTraveler Locker G2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου